Tuotteet

Kampaamotyökalut ja tarvikkeet 101

Kruunukirkkautesi on jotain, josta on todella huolehdittava. Tekemällä sen näyttämään mahdollisimman mukavalta, voit olla varma, että ihmiset todella vaikuttavat kuinka hyvältä se näyttää. Olipa kyseessä jokapäiväinen ilme tai erityinen tapahtuma, on mukavaa saada hiuksesi näyttämään parhaimmalta. 

Sen avulla olemme päättäneet tarjota sinulle parhaattäällä hiuspalvelut Salonki. Emme kuitenkaan voi tehdä sitä vain ilman tiettyjen työkalujen apua, jotka voivat auttaa meitä saavuttamaan haluamasi. 

Kaikissa palveluissamme käytetään monia tuotteita. Siellä on joitain niistä. 

Sähkölaitteet 

Kuten olet ehkä huomannut, liitämme joitain asioita aina, kun pyydät meitä suorittamaan maksamasi palvelut. Tässä on joitain noista asioista. 

Suoristimet

Silkkisen sileän ulkonäön saavuttamiseksi käytämme erittäin käteviä hiusten suoristimia. Jotkut meillä olevista suoristimista käyttävät joko keraamisia tai titaanilevyjä. Oikealla lämpömäärällä näitä suoristimia voidaan käyttää varovasti hiusten suoristamiseen tai käpristämiseen. 

Hiuspihdit 

Hiuspihdit ovat niitä, jotka todella tehtiin käpristämään hiuksiasi. Oikealla käsittelyllä ja oikealla vetovoimalla voimme auttaa sinua saavuttamaan kiharoita, jotka vaihtelevat pehmeistä ranta-aalloista A-listan kiharoihin. 

Lämmitetyt rullat

Hiuspihdit ja perinteiset rullat. On myös lämmitettyjä teloja. Tämä johtuu siitä, että kiharat yleensä kestävät kauemmin kuumennuksen jälkeen. 

Muotoilijat 

Muotoilijat voivat myös auttaa lisäämään hiusten tilavuutta lukuun ottamatta mahdollisuutta tasoittaa tai kihartaa hiuksiasi. Nämä voivat myös tehdä kiharoistasi pomppivampia. 

Hiustenkuivaajat 

Ennen kuin muotoilet hiuksesi, pese ne aina ensin. Sen jälkeen kuivataan se, jotta voimme muotoilla sitä. Voi kuitenkin kestää kauan, ennen kuin voimme odottaa hiustesi kuivumista luonnollisesti. Sen avulla käytämme hiustenkuivaajia prosessin nopeuttamiseksi. Sen lisäksi, että se voi saada hiuksesi heti paistamaan, nämä ovat myös erittäin hyödyllisiä muotoillessasi hiuksiasi. 

Trimmerit

Ilmeisesti kaikkia hiuksia ei voida poistaa saksilla. Sekä miehille että naisille hyödyllisiä trimmereja käytetään poistamaan parta ja viikset. Hiusmuotoilun osalta tämä on myös yksi tärkeimmistä työkaluista asiakkaillemme, jotka haluavat alitusta. 

Sakset ja partakoneet 

Aina kun sinulla on hiustenleikkaus, olet ehkä huomannut, että käytämme erilaisia ​​saksia hiustesi muotoiluun haluamallasi tavalla. Tämän vuoksi tässä on joitain teräviä työkaluja, joita käytämme. 

Kampaamo-sakset 

Näitä saksia käytetään leikkaamaan paksut hiukset. He voivat myös määrittää haluamasi kampauksen tyylin. 

Ohennussakset, joita 

käytetään yleensä kerroksiin ja otsoihin, ohentavat sakset tekevät tietystä osasta hiuksiasi ohuempia niiden ainutlaatuisten terien takia. 

Partateriä 

partateriä ovat terävät terät, joita käytetään yhdessä trimmereiden, parranajokoneet, ja vastaavat. Joskus on myös partakoneita, joilla on jo oma kahva, jotta niitä voidaan käyttää helposti. 

Harjat ja kammat 

Eri saksien lisäksi tässä on myös joitain asioita, joita käytämme hiusten ollessa sileät ja sotkeutumattomat. 

Harjat 

Harjat ovat erilaisia. Jotkut näyttävät meloilta ja toiset ovat pyöreän kaltaisia. Silti niiden tarkoitus pysyy samana. Tämä auttaa muotoilemaan hiuksia, kun niitä kuivataan.

Kaikki harjat eivät ole samat, koska on olemassa erityyppisiä harjoja, jotka on tarkoitettu käytettäväksi niille, joilla on kiharat hiukset. 

Kampa 

Combs ovat tasainen asioita, joita käytetään hiukset, varsinkin kun he vielä märkä. Sen päätarkoitus on auttaa irrottamaan hiukset myös märillä. Kammat ovat irrotuksen lisäksi myös hyödyllinen työkalu, kun muotoilemme asiakkaan hiuksia. 

Hiusmuotoilutuotteet 

Edellä mainittujen olennaisten lisäksi tässä on joitain tuotteita, joita käytämme hiuksillesi varmistaaksemme, että tyyli pysyy pidempään. 

Hiuslakka 

Hiuslakka auttaa kiinnittämään hiuksesi tiettyyn asentoon. Tämän käyttäminen on erittäin hyödyllistä, varsinkin jos aiot ylläpitää päivitystä tai tietyn kampauksen tuntikausia.

Hiusvaahto 

Hiusmoussella on vahvempi pito verrattuna hiuslakkaan. Samoin se voi myös auttaa hiuksiasi pysymään yhdessä paikassa. Sen lisäksi se auttaa myös lisäämään hiusten tilavuutta ja rakennetta. 

Hiusten kiilto 

Hiusten kiilto on jotain, jota käytetään muotoiluistunnon loppuun mennessä. Kun kaikki on asetettu, hiusten kiiltoa käytetään lisäämään hiusten kiiltoa, mikä tekee siitä näyttävämmän ja terveellisemmän. 

Hiustenhoitotuotteet 

Nyt näitä tuotteita levitämme hiuksillesi varmistaaksemme, että hiuksesi ovat puhtaat ja hallittavissa ennen muotoilua. 

Shampoo

Tätä hieromme päänahkaan. Shampoon tarkoituksena on poistaa ylimääräinen lika ja öljy päänahasta. Sen avulla tämä on parasta käyttää hiusten puhdistamiseen. 

Hoitoaine

shampoon levittämisen jälkeen, muista aina käyttää hoitoaine. Kun hiuksesi on puhdistettu, tätä tuotetta käytetään lisäämään hiuksiin kosteutta ja ravintoa. Kuten olet ehkä huomannut, hiuksesi tuntuvat pehmeämmiltä ja näyttävät loistavammilta sen jälkeen, kun ne on levitetty. 

Hiusöljyt 

Joskus käytämme myös erityisiä hiusöljyjä parantamaan hiusten laatua. Tämän vuoksi tässä on joitain yleisimmin käytettyjä hiusöljyjä ja niiden toimintoja. 

  • Kookosöljy hiusten kasvua ja hiukset korjaus 
  • Argan öljy kihara ja kuivat hiukset
  • jojobaöljyä kosteuttaa, hilse ja kuiva päänahka
  • manteliöljyä kuiville ja vaurioituneita hiuksia 
  • Grapeseed öljy kuiville, tylsä, ja hauraille hiuksille 

Hiusten väri 

Hiusten väri on yksi yleisimmät palvelut, joita asiakkaamme valitsevat. Jotta se olisi mahdollista, tässä on joitain asioita, joita käytämme.

Kalvo 

Tätä käytetään erottamaan hiukset jo värjätyistä. Tämän ansiosta asiakkaat ovat varmoja, että valitsemansa hiusväri jakautuu tasaisesti. 

Hiusten väri 

Tämä voi olla joko pysyvä tai puoliksi pysyvä. Värin osalta asiakkaat voivat valita tämän heille etukäteen toimitettavasta sävykaaviosta. 

Sävytysharja ja kulho 

Kulho on paikka, jossa hiusväri asetetaan. Samaan aikaan harja on tehty levittämään väriä tasaisesti. 

Valkaisuainetta 

Tätä tarvitaan kovasti tummatukkaisille ihmisille, jotka haluavat vaaleammat hiusvärit. 

Kehittäjä 

Kun hiukset on valkaistu, sitä käytetään auttamaan väriä tunkeutumaan paremmin hiusakseliin. 

Hiuspidennykset 

Meillä on myös vaihtoehdoina sekä hiukset että synteettiset hiukset. Tässä ovat heidän eronsa. 

  • Ihmisen hiukset: valmistettu aidoista hiuksista
  • Synteettiset hiukset: valmistettu erikoistuneista kuiduista

Lisätarvikkeet

Pöydällämme on joitain lisävarusteita, joita käytämme myös palveluidemme aikana. Tässä on joitakin niistä. 

Peilit 

Peilit ovat erittäin tärkeitä, koska niiden avulla asiakkaat voivat nähdä hiustensa ulkonäön hiusten muotoilun aikana. Tämän vuoksi he eivät ole yllättyneitä lopputuloksesta, koska he voivat pyytää muutoksia, jos haluavat. 

Puku

Tätä termiä käytetään kuvaamaan viittamaista kangasta, joka asetetaan asiakkaan vaatteiden päälle. Tämä auttaa estämään hiusten jumittumista vaatteisiinsa. 

Tapit, kahvat ja rullat

Hiuspalvelun aikana tapahtuu monia asioita. Sen takia on parasta, että kylpytakit pysyvät paikoillaan. Tätä varten nastat, kahvat ja rullat auttavat kaikkea pysymään paikallaan. Näitä pidikkeitä käytetään myös hiusten jakamiseen. 

Ruiskupullot

Muotoilu on helpompaa, kun hiukset ovat märät ja ehjät yhdessä asennossa. Tämä on syy, miksi kampaajat suihkuttavat vettä hiuksiinne ajoittain. 

Kaulan kasvoharja 

Tämä on toisin kuin muut edellä mainitut harjat. Tätä harjaa käytetään hiuksiin, jotka ovat tarttuneet vaatteisiisi ja pukuasi. 

Käsineet 

On tärkeää, että kaikki muotoilupisteet ovat hygieenisiä. Tämän ansiosta käsineet ovat erittäin tärkeitä kaikille kampaamoille. Tämä pitää myös stylistimme suojattuna kaikilta kemikaaleilta, joita he käsittelevät. 

Yleiskatsaus

Kuten olet ehkä huomannut, on niin monia asioita, joita käytämme vain hiuksiin. Täällä Salonki varmistamme, että hyllyillämme on parasta laatutuotetta. Sen avulla voit varmasti olla varma, että tarjoamiemme palveluiden tarkoituksena on todella parantaa hiusten laatua ja ulkonäköä.

Theme: Overlay by Kaira
2020 | Salonki