Yhteystiedot

Ajanvaraus Salonki kautta

Tervetuloa Salonki, kauneushoitolaan, joka auttaa sinua loistamaan kirkkaasti kuin kaikki sateenkaaren värit! Asiakkaat ovat tervetulleita astumaan etuoveen milloin tahansa ja nauttimaan kaikista myymälän parhaista palveluista. Paras tulos voidaan kuitenkin saavuttaa, jos asiakas ja stylisti ovat jo samalla sivulla! Varaa aika tänään täyttämällä seuraava:

  • Nimi – Useimmat salonit pyytävät koko nimesi, mutta toiset tyytyvät aliaksiin. Nämä ilmoitetaan usein lomakkeessa, joten lue huolellisesti.
  • Yhteystiedot – Kun lomake on täytetty ja lähetetty, stylisti soittaa joskus takaisin. Se ei ole mitään merkittävää, älä huoli. He usein pyytävät vain selvittämään muutamia yksityiskohtia tai pyytämään viitteitä. Muina aikoina he ovat hurmioituneita ja suunnittelevat innoissaan järjestelyt kanssasi, jotta tapaamisesi voisi olla täydellinen!
  • Huomautuksia – Tämä on usein lomakkeen suurin tekstiruutu. Monet kirjoittavat vain ’hiustenleikkauksen ja perm’ tai jotain sellaista. Paras tapa käyttää tätä osaa on kirjoittaa kaikki, kuten tapahtuma, johon valmistaudut, tai erityiset näkökohdat, kuten allergiat. Voi olla myös linkkejä Internetissä oleviin kuviin viitteeksi.

asioista, jotka kannattaa harkita tapaamisen hyödyntämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla

  1. Ota huomioon tai lähetä joitain viitteitä. Asiakkaiden on tavallista tulla aikakauslehti tai tallennettu kuva puhelimeensa. He voivat yksinkertaisesti näyttää tämän stylistille ja antaa heidän luoda tyylin uudestaan! Älä huoli siitä, voivatko he vetää sen pois. Kaikki arvostetut salit, kuten Salonki, ovat kaikki taitavia taiteilijoita!
  2. Yritä ilmoittaa kaupalle, jos aiot pyytää ’suurta muutosta’. Täydelliset makeoverit ovat paljon työtä ja tarvitsevat niin paljon tuotteita, aikaa ja vaivaa! Voit lisätä tämän muistiinpanoon tai soittaa henkilökunnalle. Voit kuvata itseäsi ja haluamaasi ulkoasua, jos et ole tyytyväinen kuvien näyttämiseen. 
  3. Sinun on myös sisällytettävä olennaiset yksityiskohdat, kuten allergiat ja onko olet valkaissut hiuksiasi vai ei. Henkilökunta kuulee sinua myös siitä, kuinka kauan se kestää, joten laadi päivän aikataulu heidän pyynnöstään.
  4. Tee omat valmistelut. Sinun ei tarvitse paljoa huolehtia. Yleinen nyrkkisääntö on yksinkertaisesti välttää käyttämästä haitallisia kemikaaleja tai käytäntöjä hiuksillesi, kuten valkaisuainetta ja väriainetta, kahden viikon sisällä ennen tapaamista. Sinun tulisi ainakin alkaa käyttää hoitoaineita 3-5 päivää ennen tapaamista.

Viitteiden etsimisen suhteen on paljon sivustoja, jotka on tarkoitettu auttamaan sinua, kuten Pinterest. Jos olet epävarma, älä pelkää esittää kysymyksiä. Voit tehdä sen puhelimitse, sähköpostitse, kaupan sosiaalisen median chatissa tai henkilökohtaisesti.

online-kasino lähtö
Theme: Overlay by Kaira
2020 | Salonki